Työpaikkailmoitus

teksti: Marja Jalli 07.01.2013

Hei Sinä, joka etsit elämällesi täyttymystä. Haemme tekijää työpaikkaan, jolla on jo satojen vuosien vahva jalansija maassamme. Toivomme Sinun vastaavaan yhä kasvaviin tarpeisiimme kehittyvässä, tulevaisuuteen katsovassa yhteisössämme.

Odotamme Sinulta toimintatapaa, jolla pystyt täyttämään tehtäväsi vähintään arvokkaan uran tehneiden edeltäjiesi tavoin. Edellytämme Sinulta hyvää tulosta, joka on sekä määrällisesti että laadullisesti tinkimätön asiakkaidemme erityistarpeisiin.

Vaatimuksenamme on työtuloksen varmuus erilaisissa, ennalta arvaamattomissa olosuhteissa. Toivomme Sinulta nopeaa sopeutumista ja tuottoa mahdollisimman pienillä panoksilla. Arvostamme hyvää kilpailukykyä ja intohimoa kasvuun, joka estää hyödyttömien yksilöiden jalansijan yhteisössämme. Vahva selkäranka ja stressinsietokyky nähdään eduksesi. Lisäksi toivomme Sinulta terveyttä ja hyvää vastustuskykyä, jotta mahdolliset häiriötekijät eivät alentaisi työtehoasi. Oleellista on, että pystyt tuottamaan Sinulta vaadittavan tuloksen säädetyssä ajassa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia pyyteettä ihmiskuntamme perustarpeiden hyväksi. Tarjoamme Sinulle työympäristön, jonka kestävyyden turvaamiseksi työskentelee laaja osaajien verkosto. Etuuksiisi kuuluvat ilmainen asunto, kimppakyyditys ja työpaikkaruokailu. Vastaamme myös terveydenhuollostasi. Seuraamme aktiivisesti työsi etenemistä ja saat tarvittaessa kaiken mahdollisen tukemme sen onnistumiseksi.

Ennen tehtävän täyttöä Sinun tulee osoittaa vähintään kahden vuoden valvottu työkokemus Suomessa hyväksytyin arvosanoin. Lisäksi edellytämme Sinulta todistusta terveytesi tilasta sekä viranomaisen vahvistusta identiteetistäsi.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja tunnet olevasi juuri se oikea lajike avoinna olevaan tehtäväämme toivomme yhteydenottoasi hyvissä ajoin ennen kevätkylvöjä. 

Vanhempi tutkija Marja Jalli tutkii peltokasvien kasvitauteja ja kehittää menetelmiä, joilla sopusoinnussa ympäristön kanssa huolehditaan
tuhoojien haittavaikutuksista. Vapaa-aikaa soinnuttavat
monenkirjavat yhdessä tekemiset musiikilla tai ilman.

MTT:n uutiset

expande Kaikki ovat vastuussa vuorovaikutteisesta ruokajärjestelmästä (Opens New Window)
22.11.2013 9:05
Kuluttajilla ja maataloustuottajilla on jaettuja näkemyksiä ruokaketjun toivottavasta tulevaisuudesta. He haluavat keskustella ja asioida suoraan toistensa kanssa. PTT:n, MTT:n ja Kuluttajatutkimuskeskuksen kehittämillä ehdotuksilla tuottajien ja kuluttajien välistä yhteyttä voidaan vahvistaa.
expande Tuoretta ruohoa ja puna-apilasäilörehua popsivat lehmät lypsävät omega-maitoa (Opens New Window)
20.11.2013 9:45
Rasva on tärkeä ainesosa, joka vaikuttaa olennaisesti maidon ravintoarvoon, rakenteeseen, makuun, säilyvyyteen ja tuottajahintaan. Maitotuotteet ovat kuitenkin merkittävä tyydyttyneiden rasvahappojen lähde länsimaisessa ruokavaliossa. Miten lypsykarjaa kannattaisi ruokkia, jotta sen maito sisältäisi enemmän tyydyttymättömiä rasvahappoja?
expande Työvoiman ja työmäärän hallinnalla lisätään maaseudun hyvinvointia (Opens New Window)
19.11.2013 10:04
Maatilojen koko ja ulkopuolisen työvoiman rekrytointitarve kasvaa. Samalla työvoiman saanti on vaikeutunut. Tuore tutkimus hakee keinoja, joilla maatalousyrittäjät saisivat organisoitua tilan toiminnat ja työkuormansa hallintaan.

Sisällysluettelo

Blogi

Facebook