home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Kringlopen in de biologische landbouw : een verkenning van mogelijkheden en grenzen

Meeusen, M.; Prins, H.; Enting, I. and Wolff, P. De (2003) Kringlopen in de biologische landbouw : een verkenning van mogelijkheden en grenzen. LEI, Den Haag, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1700862


Summary

Dit paper dient als discussiestuk voor de themamiddag “Gesloten kringlopen in de biologische landbouw: utopie of werkelijkheid?”. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door het Innovatiecentrum Biologische Landbouw op 26 november 2002. Diverse sprekers hebben daar hun licht laten schijnen over de mogelijkheden van gesloten kringlopen in de biologische landbouw. Het Koepelprogramma Biologische Landbouw is gericht op een optimale afstemming en coördinatie van het door LNV geïnitieerd onderzoek op het gebied van de biologische landbouw binnen Wageningen UR. Eén van de aanleidingen om dit paper op te stellen was dan ook “kennissynthese” tussen kennisinstellingen van Wageningen UR


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), 113-C-1 Ecologische landbouw (nl), 113-C-1 Organic Farming (en), 113-C-1-a Intenties van ecologische landbouw (nl), 113-C-1-a Intentions for Organic Farming (en), 200-B Wetenschapsbeleid (nl), 200-B Research Policy (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/31152
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:49685
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page