home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Ondernemerschap en markt

Innovatiecentrum Biologische Landbouw (2003) Ondernemerschap en markt. Innovatiecentrum Biologische Landbouw, Wageningen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1708053


Summary

Korte presentatie van het onderzoeksprogramma Ondernemerschap tussen maatschappij en markt. De biologische sector staat voor diverse strategische beslissingen om een verantwoorde groei mogelijk te maken. Daarbij horen vragen als hoe bewerk je de markt, gaan we samen met gangbaar of juist niet, hoe richt je de keten in. Daarvoor is informatie nodig, van kengetallen van de bedrijven tot de manier waarop de biologische landbouw in andere landen functioneert. Het grootste deel van het programma richt zich op onderzoek voor de gangbare landbouw. Thema’s zijn de individuele ondernemer; de ondernemer en zijn economische omgeving; de ondernemer en de maatschappelijke omgeving.


EPrint Type:Other
Keywords:agrarische bedrijfsvoering (nl), farm management (en), sociaal milieu (nl), social environment (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), 215-C Agrarische bedrijfsvoering (nl), 215-C Farm Management (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/115353
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:49643
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page