home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Kruidenrijk hooi: bepaling van afzet en meerwaarde in de Hoeksche Waard

Hartog, D. Den (2005) Kruidenrijk hooi: bepaling van afzet en meerwaarde in de Hoeksche Waard. Masters thesis. . [Unpublished]

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1785202


Summary

Een verslag van studenten van de hogeschool Inholland. Verkoop van kruidenrijk hooi uit natuurgebieden die het Hoekschewaards Landschap beheert levert nu nog te weinig op om de kosten te dekken. Uit het onderzoek blijkt dat een hogere prijs mogelijk is door o.a.te letten op de kwaliteit van het hooi (vrij van st. Jakobskruiskruid) en door meer bekendheid te geven aan de mogelijkheid om hooi te kopen. Het hooi als biologische grondstof verkopen is geen optie. Ook hooi uit natuurgebieden moet gecertificeerd worden voordat het als biologisch mag worden verkocht en de kosten voor certificering zijn voor deze situatie te hoog.


EPrint Type:Thesis
Thesis Type:Masters
Keywords:natuurbescherming (nl), nature conservation (en), hooien (nl), haymaking (en), nederland (nl), netherlands (en), zuidhollandse eilanden (nl), zuidhollandse eilanden (en), 412-A Natuurbeheer (algemeen) (nl), 412-A Nature Management (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/115664
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:49118
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands
Status:Unpublished

Repository Staff Only: item control page