home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Innovatieprocessen in de praktijk : vorming van socio-technische netwerken

Buurma, J.S.; Buck, A.J. De; Klein Swormink, B.W.; Stokkers, R. and Munneke, F.J. (2006) Innovatieprocessen in de praktijk : vorming van socio-technische netwerken. Rapport / LEI. Domein 6, Beleid 6. LEI, Den Haag, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1807460


Summary

Dit rapport beschrijft de ervaringen die zijn opgedaan met de vorming van socio-technische netwerken rond geïntegreerde plaagbeheersing in chrysanten enerzijds en voorkómen van bodemverdichting in de biologische akkerbouw/groenteteelt anderzijds. Bij toetsing in de praktijk is een samenhangend geheel van concepten enprocedures voor de vorming van socio-technische netwerken ontstaan. De betreffende concepten en procedures zijn in dit rapport beschreven, samen met het procesverloop in de cases van chrysanten en vaste rijpaarden. Het rapport mondt uit in een stappenplan voor de vorming van socio-technische netwerken. De vorming van socio-technische netwerken blijkt een goede werkwijze om innovatieve oplossingen voor slepende problemen te vinden en te realiseren


EPrint Type:Report
Keywords:innovaties (nl), innovations (en), verspreiding van onderzoek (nl), diffusion of research (en), technologieoverdracht (nl), technology transfer (en), 228-A Innovatiestudies (algemeen) (nl), 228-A Innovation Studies (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/25319
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:49021
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page