home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Gebruik van kruiden bij de opfok van biggen

Vries, A. De; Bestman, M. and Wagenaar, J.-P. (2006) Gebruik van kruiden bij de opfok van biggen. Louis Bolk Instituut, Driebergen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1810952


Summary

Dit rapport is de afronding van het project “Gebruik van kruiden bij de opfok van biggen”. Het project is het vervolg op het project “Kruiden in de Kraamstal” dat in november 2005 is afgerond en uitgevoerd is door T. van Asseldonk, G.Kleijer-Ligtenberg en A. Vernooij in opdracht van en in samenwerking met de Studieclub Noord van de Vereniging voor Biologische Varkenshouders. In dit project is het effect van enkele kruidenmengels op de gezondheid van biggen getest. Er werd geen positief effect gevonden op de groei van de biggen.


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), varkenshouderij (nl), pig farming (en), biggen (nl), piglets (en), diergezondheid (nl), animal health (en), homeopathie (nl), homeopathy (en), geneeskrachtige kruiden (nl), herbal drugs (en), innovaties (nl), innovations (en), 602-A Diergeneeskunde (algemeen) (nl), 602-A Veterinary Science (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/115780
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48986
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page