home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Invloed van ruwe celstof- en methioninegehalte in voer op resultaten van biologische vleeskuikens = Effect of crude fibre and methionine concentrations on performance of organic broilers

Harn, J. Van and Krimpen, M.M. Van (2007) Invloed van ruwe celstof- en methioninegehalte in voer op resultaten van biologische vleeskuikens = Effect of crude fibre and methionine concentrations on performance of organic broilers. Animal Sciences Group 48, Lelystad, NL, , UR.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1844947


Summary

Dit rapport beschrijft de resultaten van een dierexperiment met 1680 biologisch gehuisveste vleeskuikens in de leeftijd van 1 tot 70 dagen. Doel van dit experiment was het effect te bepalen van ruwe celstof- en methioninegehalte in het voer op technische resultaten en slachtkwaliteit. Voor het behouden van de technische resultaten op het huidige niveau is het gewenst om bij het optimaliseren van 100% biologische vleeskuikenvoeders te streven naar handhaving van het ruwe celstof- en methioninegehalte op het niveau dat nu gehanteerd wordt in 85% biologische voeders.


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), vleeskuikens (nl), broilers (en), voer (nl), feeds (en), ruwvezel (nl), crude fibre (en), methionine (nl), methionine (en), vleeskuikenresultaten (nl), broiler performance (en), 608-G Pluimvee (nl), 608-G Poultry (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/22315
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48786
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page