home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Product-, proces- en ketenspecificaties van biosap : onderdeel van project "Groentereststromen naar biosap"

Kosters, P. and Voort, M. Van Der (2007) Product-, proces- en ketenspecificaties van biosap : onderdeel van project "Groentereststromen naar biosap". Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Akkerbouw, Groene ruimte en Vollegrondsgroenten, Lelystad, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1851310


Summary

In deze rapportage wordt verslag gedaan van het onderzoek naar product-, proces- en ketenspecificaties van biologisch groentesap. Dit onderzoek is één van de vijf deelonderzoeken van het project "Groentereststromen naar biosap". Het introduceren van een product op de markt voor biologische voedingsmiddelen, vereist kennis van de eisen die aan het product en/of productieproces gesteld worden. Doel van dit deel onderzoek was om de eisen voor het product en/of het productieproces helder in beeld te krijgen. De eisen dienen als informatie voor het opzetten en ontwerpen van de keten voor biologische groentesappen uit biologische groentereststromen.


EPrint Type:Report
Keywords:groenten (nl), vegetables (en), groentesappen (nl), vegetable juices (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), verwerking (nl), processing (en), afvalverwerking (nl), waste treatment (en), 217-H Productmanagement (nl), 217-H Product Management (en), 513-G Groenten (nl), 513-G Vegetables (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/27778
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48755
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page