home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Bouwstenen voor beleidsopgaven voor de biologische landbouw

Vogelzang, T.; Mil, E. Van and Meeusen, M. (2007) Bouwstenen voor beleidsopgaven voor de biologische landbouw. Rapport / LEI. Domein 2, Bedrijfsontwikkeling en concurrentiepositie 2. LEI, Den Haag, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1858162


Summary

Het ministerie van LNV staat momenteel voor de opgave om nieuw beleid te formuleren voor de biologische landbouw voor het jaar 2008 en verder. Het ministerie heeft in dat kader besloten om het LEI opdracht te geven om een overzicht te maken van algemene maatschappelijke toekomstbeelden en verwachtingen voor de periode tot 2020-2030 en de vertaling daarvan naar de (biologische) landbouwsector in ons land. Het resultaat daarvan treft u in dit rapport aan. Op basis daarvan zijn ook een aantal beleidsopgaven voor de biologische landbouw geformuleerd. Deze beleidsopgaven vormen input voor de nieuwe LNV-beleidsagenda voor de biologische landbouw.


EPrint Type:Report
Keywords:landbouwbeleid (nl), agricultural policy (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), landbouwsector (nl), agricultural sector (en), nederland (nl), netherlands (en), toekomst (nl), future (en), scenario-analyse (nl), scenario analysis (en), 215-B Landbouwbeleid (nl), 215-B Agricultural Policy (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/37806
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48700
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page