home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Meerwaarde landbouw en zorg

Hassink, J.; Wamink, M.; Elings, M.; Rommers, J.; Ferwerda, R. and Dekking, A. (2006) Meerwaarde landbouw en zorg. Wageningen UR, Wageningen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1867618


Summary

De zorgboerderij is een betrekkelijk nieuw fenomeen dat in een korte tijd van bestaan een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Het ‘zorgboeren’ draagt niet alleen bij aan een vitaal en leefbaar platteland - doelstellingen van het ministerie van LNV – maar helpt ook bij het streven van de overheid naar een socialer gezicht van de zorg. Het imago van de zorgboerderij is dus uitstekend, maar naar al dat goeds is tot dusver nog maar weinig onderzoek gedaan. Dit boekje beschrijft de meerwaarde van zorgboerderijen voor de landbouw en de zorg. Literatuurstudie en interviews met betrokkenen liggen ten grondslag aan de bevindingen in dit boekje.


EPrint Type:Report
Keywords:nevenactiviteiten (nl), ancillary enterprises (en), zorgboerderijen (nl), social care farms (en), sociale zorg (nl), social care (en), multifunctionele landbouw (nl), multifunctional agriculture (en), 113-A Landbouw (algemeen) (nl), 113-A Agriculture (General) (en), 203-I Sociale zorg (nl), 203-I Social Care (en), 215-C Agrarische bedrijfsvoering (nl), 215-C Farm Management (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/16473
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48594
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page