home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Uitgangsmateriaal voor smaakvolle producten : kan plantaardig uitgangsmateriaal bijdragen aan de profilering van de biologische sector als leverancier van gezonde en smaakvolle producten?

Lammerts Van Bueren, E.T.; Janmaat, L. and Groot, S.P.C. (2008) Uitgangsmateriaal voor smaakvolle producten : kan plantaardig uitgangsmateriaal bijdragen aan de profilering van de biologische sector als leverancier van gezonde en smaakvolle producten? Rapport / Plant Research International 205.. Plant Research International, Wageningen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1886010


Summary

Het doel van dit project was overzicht te verschaffen in de stand van de kennis en de meest recente onderzoekservaringen rondom smaak in de biologische keten. Hiertoe zijn de Nederlandse onderzoeksprojecten gericht op smaak geïnventariseerd. Naast de resultaten uit onderzoek zijn ook de obstakels voor verdere toepassing van deze resultaten in het overzicht opgenomen. De inventarisatie leverde inzichten op in de achtergronden van de relatie tussen smaak en biologisch. Ook kwam er meer duidelijkheid over de relatie tussen de afzetmarkt en het belang van het kenmerk smaak.


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), smaak (nl), taste (en), gezondheid (nl), health (en), consumenten (nl), consumers (en), marketing (nl), marketing (en), teelt (nl), cultivation (en), voeding en gezondheid (nl), nutrition and health (en), sierteelt (nl), ornamental horticulture (en), glastuinbouw (nl), greenhouse horticulture (en), 113-C-1 Ecologische landbouw (nl), 113-C-1 Organic Farming (en), 502-F-2 Plantenvermeerdering (nl), 502-F-2 Plant Propagation (en), 212-A Economie (algemeen) (nl), 212-A Economics (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/43297
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48421
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page