home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Nieuwe ontwikkelingen bij mechanische onkruidbestrijding

Reuler, H. Van and Lans, A. Van Der (2010) Nieuwe ontwikkelingen bij mechanische onkruidbestrijding. Wageningen UR, Wageningen , NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1928339


Summary

Zoals bij veel sectoren is ook de onkruidbestrijding bij de biologische boomkwekerij een van de grootste knelpunten. De afgelopen jaren zijn met name in de biologische landbouw veel methoden ontwikkeld en beproefd om het onkruid de baas te kunnen. Op de bijeenkomst ‘Milieuvriendelijke en duurzame onkruidbestrijding van 13 oktober 2009 in Zwolle zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen ter bestrijding van onkruiden onder de aandacht gebracht. Eén van de nieuwe ontwikkelingen om een groter deel van het oppervlak te bewerken met onder andere schoffelapparatuur is het gebruik van GPS gecombineerd met RTK.


EPrint Type:Other
Keywords:boomkwekerijen (nl), forest nurseries (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), onkruidbestrijding (nl), weed control (en), schoffelen (nl), hoeing (en), globale plaatsbepalingssystemen (nl), global positioning systems (en), 503-B Onkruidbestrijding (nl), 503-B Weed Control (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/50740
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48045
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands
Additional Publishing Information:Bomen 3

Repository Staff Only: item control page