home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Peenrassendemo 2009 : vergelijking B-peenrassen voor de biologische teelt

Berg, C. Ter and Lammerts Van Bueren, E. (2010) Peenrassendemo 2009 : vergelijking B-peenrassen voor de biologische teelt. Louis Bolk Instituut, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1929737


Summary

De resultaten van deze rassendemo zijn tijdens een demomiddag besproken met de telers en de zaadfirma’s met het doel om te kijken of er op korte termijn een geschikt assortiment is te realiseren, of waar er nog specifieke eisen aan deze rassen ontbreken. Met de uitkomsten kunnen zaadbedrijven gerichter werken om een adequaat en sluitend assortiment met biologisch vermeerderde peenrassen te realiseren, en daarmee de kans te vergroten om peen op de nationale annex te krijgen


EPrint Type:Report
Keywords:rassen (planten) (nl), varieties (en), penen (nl), carrots (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), zaadproductie (nl), seed production (en), smaak (nl), taste (en), biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), vollegrondsteelt (nl), outdoor cropping (en), 113-C-1 Ecologische landbouw (nl), 113-C-1 Organic Farming (en), 513-G-4 Wortelgewassen als groente (nl), 513-G-4 Root Vegetables (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/52081
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48031
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page