home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Rapportage voor de co-innovatieprogramma's professionalisering biologische afzetketen en duurzame agro foodketen : bijlage 6: advies m.b.t. de ontwikkeling van een 'task-force marktontwikkeling streekproducten'

Oostindie, H. (2005) Rapportage voor de co-innovatieprogramma's professionalisering biologische afzetketen en duurzame agro foodketen : bijlage 6: advies m.b.t. de ontwikkeling van een 'task-force marktontwikkeling streekproducten'. AKK, Tilburg, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1945431


Summary

Deze notitie is een advies aan SPN en LTO-Nederland om als vervolg op het Koepelproject Kennisontwikkeling Streekgebonden Productie en Vermarkting (kortweg: Koepelproject Streekproducten) te werken aan de ontwikkeling van een ´Task Force Marktontwikkeling Streekproducten´. In het Koepelproject Streekproducten is gebleken dat er belangrijke kansen liggen voor de verdere ontwikkeling en afzet van streekproducten in Nederland. De potentiële vraag is vele malen groter dan het huidige aanbod. Echter, het ontbreekt aan goed functionerende structuren en afzetconcepten om vraag en aanbod beter bij elkaar te brengen. Deze notitie schetst de contouren van een ´Task-force Marktontwikkeling Streekproducten´ als instrument om de cruciale vervolgstap van kennisontwikkeling naar een daadkrachtige en actieve marktontwikkeling voor streekproducten te zetten.


EPrint Type:Report
Keywords:marketing (nl), marketing (en), aanbodsevenwicht (nl), supply balance (en), samenwerking (nl), cooperation (en), afzetorganisaties (nl), marketing boards (en), handelsmerken (nl), trade marks (en), marketing van voedingsmiddelen (nl), food marketing (en), streekgebonden producten (nl), regional specialty products (en), regionale voedselketens (nl), regional food chains (en), ketenmanagement (nl), supply chain management (en), 219-A Marketing (algemeen) (nl), 219-A Marketing (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/149970
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:47933
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page