home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

meten van kennisdoorwerking : meten van de doorwerking van onderzoekskennis in de biologische landbouw : onderzoeksproject "mechanische onkruidbestrijding"

Wijnands, F.; Beers, P.J.; Kupper, H. and Wink, M. (2011) meten van kennisdoorwerking : meten van de doorwerking van onderzoekskennis in de biologische landbouw : onderzoeksproject "mechanische onkruidbestrijding". Wageningen Universiteit, Educatie en Competentie Studies, Wageningen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1983435


Summary

Het project “Kennisbenutting in de Biologische Landbouw” ontwikkelt een methode voor het meten van de doorwerking van onderzoekskennis in de biologische praktijk. Tegelijk met het ontwikkelen wordt de methode toegepast in verschillende pilots. Zo wordt de aanpak ontwikkeld, toegepast en getest. Deze pilot gaat over onderzoek naar mechanische onkruidbestrijding in de biologische landbouw. Het gaat hier om een groep van projecten die in een periode van vier jaar zijn uitgevoerd. In deze casus is een essentiële intermediaire partij aanwezig tussen onderzoek en praktijk, namelijk de machinefabrikanten. De praktijkcontext is tamelijk complex door de variatie in cultuurgewassen, grondsoorten, onkruiden en bedrijfsomvang.


EPrint Type:Report
Keywords:kennisoverdracht (nl), knowledge transfer (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), onkruidbestrijding (nl), weed control (en), mechanische bestrijding (nl), mechanical control (en), akkerbouw (nl), arable farming (en), vollegrondsgroenten (nl), field vegetables (en), 201-C-1 Kennisuitwisseling (nl), 201-C-1 Knowledge Exchange (en), 503-B Onkruidbestrijding (nl), 503-B Weed Control (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/200296
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:47553
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page