home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Deel van een groter geheel : 75 jaar BD-Vereniging

Ambagts, L.; Palmboom, A.; Quirijnen, J. and Winkel, E. (2012) Deel van een groter geheel : 75 jaar BD-Vereniging. Dynamisch perspectief / Vereniging voor Biologisch-dynamische Landbouw, 2012 (3), 3 - 9.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1995749


Summary

Al 75 jaar verricht de BD-Vereniging pionierswerk. 75 jaar van studie en zoeken naar verbinding en samenhang. In dit artikel worden drie belangrijke aspecten van het verenigingswerk uitgelicht. Albert de Vries vertelt waar hij zich als voorzitter sinds vijf jaar voor inzet. Joke Bloksma laat als coördinator van de BD-beroepsontwikkeling zien hoe waardevol de ontmoetingen tussen boeren zijn en ze kijkt ook naar nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Het werk van de preparatengroep wordt zichtbaar in het verslag van een preparatenbijeenkomst op BD-bedrijf Ugoclooster. Daarnaast vertellen drie BD-ers, een dertiger, een zestiger en een negentiger, over wat voor hen waardevol is of was binnen het werk van de BD-Vereniging.


EPrint Type:Newspaper or magazine article
Keywords:biologisch-dynamische landbouw (nl), biodynamic farming (en), agrarische geschiedenis (nl), agricultural history (en), organisaties (nl), organizations (en), kennisoverdracht (nl), knowledge transfer (en), samenwerking (nl), cooperation (en), 113-C-1-b Biologisch-dynamische landbouw (nl), 113-C-1-b Biodynamic Farming (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/215810
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:47513
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page