home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Mengen en verpakken van 300 producten : strenge controle op biologische producten

Beeren, J. (2007) Mengen en verpakken van 300 producten : strenge controle op biologische producten. Solids processing Benelux, 2007 (5), 54 - 55.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2002221


Summary

De opslagruimte van Organic Flavour Company is een feest voor de zintuigen. De zakken met biologische kruiden, specerijen en theeblaadjes liggen hoog opgestapeld en in iedere ruimte voert een andere geur de boventoon. Eerst de zachte geur van kamille, dan weer de scherpe geur van chilipepers, gevolgd door de intense geur van steranijs. En wie een blik werpt in een van de opgestapelde zakken, ziet gedroogde blaadjes en bloemetjes in verschillende groottes, vormen en kleuren. Er liggen meer dan 300 verschillende soorten in opslag. Een gedeelte wordt bewerkt en doorverkocht aan derden. Een ander gedeelte verwerkt het bedrijf zelf in verschillende producten en zet het onder een eigen merknaam op de markt.


EPrint Type:Newspaper or magazine article
Keywords:biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), biologische productie (nl), biological production (en), voedselverwerking (nl), food processing (en), productieprocessen (nl), production processes (en), specerijen (nl), spices (en), verpakking (nl), packaging (en), 303-A Levensmiddelen- en bioproceskunde (algemeen) (nl), 303-A Food and Bioprocess Engineering (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/222042
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:47495
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page