home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Consument aan het roer : onderzoek naar consumentenvoorkeur voor regionale producten in Wageningen en omgeving

Jagt, P. Van Der; Groen, P. and Kavvouris, C. (2013) Consument aan het roer : onderzoek naar consumentenvoorkeur voor regionale producten in Wageningen en omgeving. Wetenschapswinkel 304, Wageningen, NL, , UR.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2046227


Summary

De consumenten coöperatie CC2 van o.a. Buys & Ko uit Wageningen is een actieve groep consumenten die zich verenigd hebben om consumenten meer stem te geven in het aanbod van duurzaam voedsel in de regio. Een consumenten coöperatie is een nieuwe interactieve manier om consumenten en hun voedselaanbod meer op elkaar af te stemmen. Het bestuur van CC2 wil inzetten op ondersteuning van de regionale ketens, professionalisering van regionale productie en het mede-onderzoeken van een nieuw winkelconcept voor Buys & Ko. Op verzoek van CC2 is een onderzoek uitgevoerd naar consumentenwensen ten aanzien van deze thema’s in het segment duurzaam voedsel. Doel van het onderzoek is op basis van de voorkeuren van leden en potentiële leden van de consumentenvereniging gericht beleid te formuleren voor het aanbod van duurzaam voedsel in de regio de mogelijke rol daarbij van natuurvoedingswinkel Buys & Ko. Het onderzoek draagt zodoende direct bij aan het vergroten van invloed van de consument op het regionale voedselaanbod.


EPrint Type:Report
Keywords:regionale voedselketens (nl), regional food chains (en), streekgebonden producten (nl), regional specialty products (en), voedselcoöperaties (nl), food cooperatives (en), duurzame landbouw (nl), sustainable agriculture (en), voedselconsumptie (nl), food consumption (en), consumptiepatronen (nl), consumption patterns (en), consumentengedrag (nl), consumer behaviour (en), coöperatieve verenigingen (nl), cooperative societies (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), gelderland (nl), gelderland (en), gelderse vallei (nl), gelderse vallei (en), biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), tendensen (nl), trends (en), 216-G-1 Voedingsmiddelen, dranken (nl), 216-G-1 Foods, Beverages (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/286182
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:47350
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page