home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

‘Eigenlijk kan ik alle soorten krijgen die ik wil. En zo niet, dan kies ik andere’ : bloembollensector verduurzaamt, maar er valt ook veel winst te behalen

Kuenen, K. (2017) ‘Eigenlijk kan ik alle soorten krijgen die ik wil. En zo niet, dan kies ik andere’ : bloembollensector verduurzaamt, maar er valt ook veel winst te behalen. Stad + groen : vakblad over openbaar groen en het vergroenen van de buitenruimte, 2017, 5 (4), 118 - 125.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2217865


Summary

‘Markt biologische planten is nog niet volwassen’, kopten we een jaar geleden in zustervakblad Boom in Business. In het geval van bloembollen lijkt daar verandering in te komen, zij het stukje bij beetje. De afgelopen jaren steeg het aantal biologische telers. Combineer dat met de eerste Milieukeur-telers, en met een beetje inspanning kun je stappen zetten in duurzaam inkopen.


EPrint Type:Newspaper or magazine article
Keywords:bloembollen (nl), ornamental bulbs (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), duurzaamheid (sustainability) (nl), sustainability (en), aanbodsevenwicht (nl), supply balance (en), 502-C-1 Bloementeelt (nl), 502-C-1 Floriculture (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/421430
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:46852
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page