home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Gunstig voor bodem, plant, dier en product : Over de multifunctionele rol van kruiden in de kringloop van een melkveebedrijf

Wagenaar, J.P.; Eekeren, N. Van and Wit, J. De (2017) Gunstig voor bodem, plant, dier en product : Over de multifunctionele rol van kruiden in de kringloop van een melkveebedrijf. Ekoland : vakblad voor biologische landbouwmethoden, verwerking, afzet en natuurvoeding, 2017 (6), 20 - 21.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2223930


Summary

Kruiden in grasland krijgt steeds meer de aandacht. Bij het inzaaien van kruiden is het belangrijk in het achterhoofd te houden met welk doel kruiden worden gezaaid. In dit artikel worden de verschillende functies van kruiden in de kringloop van een melkveebedrijf op een rij gezet.


EPrint Type:Newspaper or magazine article
Keywords:natuurinclusieve landbouw (nl), nature-inclusive agriculture (en), geneeskrachtige kruiden (nl), herbal drugs (en), melkveehouderij (nl), dairy farming (en), kringlopen (nl), cycling (en), voer (nl), feeds (en), kringlooplandbouw (nl), circular agriculture (en), 502-E Graslanden (nl), 502-E Grasslands (en), 608-D Rundvee (nl), 608-D Cattle (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/426189
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:46842
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page