home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Herstel & benutten van biodiversiteit in de kringlooplandbouw : programmeringsstudie voor de kennis en innovatie agenda

Doorn, Anne Van; Schutt, Jeroen; Erisman, Jan Willem; Kleijn, David; Melman, Dick; Sukkel, Wijnand; Migchels, Gerard; Lotz, Bert; Westerik, Judith; Schmidt, Anne; Roessink, Ivo; Groot, Arjen De; Boonstra, Froukje; Blijdorp, Janneke and Hilgen, Peter (2019) Herstel & benutten van biodiversiteit in de kringlooplandbouw : programmeringsstudie voor de kennis en innovatie agenda. Wageningen University & Research, Wageningen, NE.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2287975


Summary

Deze programmeringsstudie is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van LNV en levert een bijdrage aan de Kennis en Innovatie Agenda (KIA) voor het thema Landbouw, Water, Voedsel. De KIA is onderverdeeld in 6 missies, waarvan kringlooplandbouw er één van is. Binnen de missie kringlooplandbouw is Herstel en benutten van biodiversiteit één van de sub-thema. Voorliggend rapport is tot stand gekomen door een literatuur studie en een kennisbijeenkomst Biodiversiteit in de Kringlooplandbouw.


EPrint Type:Report
Keywords:natuurinclusieve landbouw (nl), nature-inclusive agriculture (en), kringlooplandbouw (nl), circular agriculture (en), biodiversiteit (nl), biodiversity (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/514258
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:46593
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page