home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Akkerbouwdag 9 - Ondernemerschap in de biologische sector : Presentatie Jan Groen van Green Organics over de marktontwikkeling van biologisch

Groen, Jan (2021) Akkerbouwdag 9 - Ondernemerschap in de biologische sector : Presentatie Jan Groen van Green Organics over de marktontwikkeling van biologisch. CIV Groen Praktijkcluster Agro, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2308553


Summary

Negende Akkerbouwdag van CIV Groen Praktijkcluster Agro (webinar) met als thema: Ondernemerschap in de biologische sector Wat voor perspectief biedt de biologische akkerbouw aan de ondernemer van de toekomst? Hoe ziet de markt eruit en wat betekent het voor de ondernemer om om te schakelen naar biologisch? Biologisch is een sterk keurmerk, wat meerwaarde oplevert voor de teler. Maar het vraagt ook veel van de teler: in de teelt, maar ook in het realiseren van de afzet. Jan Groen van Green Organics gaat in op de sector. Wat is de marktontwikkeling van biologisch? Hoe ziet de markt in Nederland eruit, hoe zijn de trends in het buitenland? Jan Groen, voorzitter van biologische branchevereniging Bionext belicht de belangrijkste ontwikkelingen, zowel in de markt als in het beleid.


EPrint Type:Video
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/558869
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:46330
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page