home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Werkconferentie Biologische Landbouw : verslag van de discussies op 12 december 2002

Ingelaat, F. and Leferink, J. (2003) Werkconferentie Biologische Landbouw : verslag van de discussies op 12 december 2002. Rapport / EC-LNV nr. 2003/186. Expertisecentrum LNV, Ede , NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1673643


Summary

De belangstelling van de consument voor biologische producten is de laatste jaren toegenomen en biologische producten zijn in veel supermarkten te koop. Maar ondernemers die voor de beslissing staan om over te schakelen moeten een belangrijke keuze maken, waar de toekomst van hun bedrijf van afhangt. In opdracht van de directie Landbouw heeft het Expertisecentrum LNV een werkconferentie georganiseerd. Tijdens deze werkconferentie is met vertegenwoordigers van diverse schakels in de keten en met maatschappelijke organisaties besproken, of de ketenaanpak zodanig stimulerend is dat er zonder omschakelingssteun (zoals de RSBP) voldoende omschakelaars zullen zijn om de kwantitatieve ambitie van 10% biologisch areaal in 2010 te bereiken. Deze publicatie doet verslag van deze conferentie.


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), conversie (nl), conversion (en), overheidsbeleid (nl), government policy (en), bedrijfsvoering (nl), management (en), 113-C-1-c Conversie naar ecologische landbouw (nl), 113-C-1-c Conversion to Organic Farming (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/144643
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:49790
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page