home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Natuurlijke middelen die de weerstand van planten kunnen verhogen

Wolf, J.M. Van Der and Groot, S.P.C. (2005) Natuurlijke middelen die de weerstand van planten kunnen verhogen. Nota / Plant Research International 372.. Plant Research International, Wageningen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1788284


Summary

Literatuurstudie naar weerstandsbevorderende middelen voor de productie van landbouwgewassen in het kader van het onderzoeksprogramma ´Verbetering van de kwaliteit van plantaardig uitgangsmateriaal voor biologische en duurzame landbouw´. Er wordt ingegaan op de achtergrond van weerstandsbevordering, verschillende categorieën natuurlijke middelen die de weerstand kunnen bevorderen met de nadruk op middelen die geschikt zijn voor zaadbehandeling in de biologische landbouw, en de regelgeving in Europa


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), gewasbescherming (nl), plant protection (en), zaadbehandeling (nl), seed treatment (en), chitosan (nl), chitosan (en), ziekteresistentie (nl), disease resistance (en), vatbaarheid (nl), susceptibility (en), 512-A Plant- en gewasbescherming (algemeen) (nl), 512-A Plant and Crop Protection (General) (en), 113-C-1 Ecologische landbouw (nl), 113-C-1 Organic Farming (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/27411
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:49101
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page