home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

instrument om de duurzaamheid van de biologische landbouw te meten

Tonneijck, F. and Haan, J. De (2006) instrument om de duurzaamheid van de biologische landbouw te meten. Rapport / Plant Research International 123.. Plant Research International, Wageningen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1814558


Summary

Dit rapport geeft een handreiking om de werkelijke duurzaamheidsprestaties van de biologische landbouw te meten voor de primaire productie aan de hand van een duurzaamheidsinstrument met indicatoren die bepaald worden op bedrijfsniveau. Ingegaan wordt op het belang van de indicatoren voor de verschillende doelgroepen bij het nastreven van verduurzaming van de landbouw. De internationale situatie wordt in het kort geschetst waarbij met de ontwikkeling van het duurzaamheidsinstrument wordt aangesloten. Manieren om duurzaamheidsresultaten te presenteren en te communiceren worden beschreven, tevens komt de concrete toepassing van het duurzaamheidsinstrument in de praktijk aan de orde


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), duurzaamheid (sustainability) (nl), sustainability (en), indicatoren (nl), indicators (en), biologische indicatoren (nl), biological indicators (en), economische indicatoren (nl), economic indicators (en), sociale indicatoren (nl), social indicators (en), bedrijfssystemen (nl), farming systems (en), nederland (nl), netherlands (en), 113-C-1 Ecologische landbouw (nl), 113-C-1 Organic Farming (en), 411-A Milieubeheer (algemeen) (nl), 411-A Environmental Management (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/44597
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48933
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page