home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Milieuvriendelijke verpakking voor biologisch zuivel : een onderzoek naar het gebruiksgemak van een milieuvriendelijke zuivelverpakking

Poelman, A.A.M. (2006) Milieuvriendelijke verpakking voor biologisch zuivel : een onderzoek naar het gebruiksgemak van een milieuvriendelijke zuivelverpakking. Rapport / Agrotechnology and Food Sciences Group B656.. Agrotechnology and Food Sciences Group, Wageningen, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1833818


Summary

Binnen het Beleidsondersteunend Programma Biologische Veehouderij (BO-04-002) van het Ministerie van LNV is een consumentenonderzoek uitgevoerd naar de acceptatie en het gebruiksgemak van een milieuvriendelijke verpakking met potentie voor de Nederlandse biologische zuivelsector. De verpakking, die is gemaakt van 40% kalk en 60% polymeren en UV afbreekbaar is binnen ½ jaar, is de milieuvriendelijkste zuivelverpakking die op dit moment beschikbaar is. De verpakking is potentieel geschikt voor de meeste zuivelproducten. In vorm (stazak) en daarmee gebruik, verschilt de verpakking van de gebruikelijke biologische zuivelverpakkingen.


EPrint Type:Report
Keywords:melkproducten (nl), milk products (en), biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), pakken (nl), packages (en), onderzoek (nl), research (en), 304-F-2 Verpakking van levensmiddelen (nl), 304-F-2 Food Packaging (en), 219-F Marketing typen (nl), 219-F Marketing Types (en), 212-A Economie (algemeen) (nl), 212-A Economics (General) (en), 411-A Milieubeheer (algemeen) (nl), 411-A Environmental Management (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/120432
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48840
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page