home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Schaalvergroting en kostprijs : Is het wenselijk of mogelijk om te groeien?

Beldman, A. (2009) Schaalvergroting en kostprijs : Is het wenselijk of mogelijk om te groeien? Ekoland : vakblad voor biologische landbouwmethoden, verwerking, afzet en natuurvoeding, 2009, 29 (1), 40 - 41.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1896437


Summary

Gaan schaalvergroting en biologische landbouw samen? Deze vraag is een regelmatig terugkerend discussiepunt.Een van de elementen die hierbij een rol speelt, is de relatie tussen schaalgrootte en kostprijs. In een onderzoeksproject is aandacht aan dit aspect besteed. Om voldoende diepgang in het project te krijgen, is ervoor gekozen om het in één specifieke sector uit te voeren en wel in de melkveehouderij


EPrint Type:Newspaper or magazine article
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), bedrijfsgrootte in de landbouw (nl), farm size (en), melkveehouderij (nl), dairy farming (en), bedrijfseconomie (nl), business economics (en), strategisch management (nl), strategic management (en), 113-C-1 Ecologische landbouw (nl), 113-C-1 Organic Farming (en), 215-D Agrarische bedrijfseconomie (nl), 215-D Farm economics (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/5610
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48338
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page