home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Biologische geteelde bijzondere paddestoelen : teelt- en consumentenonderzoek

Baar, J.; Amsing, J.G.M.; Berg, I. Van Den and Deneux, S. (2004) Biologische geteelde bijzondere paddestoelen : teelt- en consumentenonderzoek. Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Paddestoelen, Horst, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1901752


Summary

Doelstelling van dit project was de afzet en de biologische teelt van bijzondere paddestoelen in Nederland te verbeteren en te vergroten. Dit onderzoek poogt enerzijds inzicht te verkrijgen in de afzetmogelijkheden en anderzijds oplossingen aan te dragen voor een aantal teelttechnische factoren. Markt- en consumentenonderzoek was noodzakelijk om inzicht te verkrijgen in de aard en omvang van de marktvraag en de interesse van de consument naar bijzondere paddestoelen


EPrint Type:Report
Keywords:biologische landbouw (nl), organic farming (en), eetbare paddestoelen (nl), edible fungi (en), consumentenonderzoeken (nl), consumer surveys (en), houding van consumenten (nl), consumer attitudes (en), 513-G-5 Eetbare paddestoelen (nl), 513-G-5 Edible fungi (en), 220-A Consumentenstudies (algemeen) (nl), 220-A Consumer Studies (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/3469
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48282
Deposited On:12 Jun 2023 06:43
Last Modified:12 Jun 2023 06:43
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page