home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Groen licht voor biologische producten! : V5-eindrapport algemene rapportage voor Ministerie van LNV

Blauw Research (2010) Groen licht voor biologische producten! : V5-eindrapport algemene rapportage voor Ministerie van LNV. Blauw Research, Rotterdam, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/1928717


Summary

Het doel van dit onderzoek is om te achterhalen wat de drijfveren en belemmeringen om biologische producten aan te schaffen. Daarnaast is het doel om te bepalen welke communicatievormen in de winkel en op de verpakking het beste aansluiten bij light gebruikers van biologische voeding in het algemeen en biologische producten in de productgroepen aardappelen, groenteconserven, beschuit & toast en kaas in het bijzonder. Deze informatie moet leiden tot input om het huidige biologische productassortiment uit te bouwen en input voor de verbetering van de aansluiting van de producten op de winkelformules van retailers/handel en of bedrijfsrestaurants/catering


EPrint Type:Report
Keywords:biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), consumentengedrag (nl), consumer behaviour (en), communicatie (nl), communication (en), consumenteninformatie (nl), consumer information (en), marketing (nl), marketing (en), 113-C-1 Ecologische landbouw (nl), 113-C-1 Organic Farming (en), 220-B Consumentengedrag (nl), 220-B Consumer Behaviour (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/51431
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:48039
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page