home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

vleesschap onder de loep : het effect van indeling en communicatie op overzichtelijkheid en aantrekkingskracht van het tussensegment

Wijk-Jansen, E. Van; Onwezen, M. and Broek, E. Van Den (2014) vleesschap onder de loep : het effect van indeling en communicatie op overzichtelijkheid en aantrekkingskracht van het tussensegment. LEI Wageningen UR, Den Haag, NL.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2051941


Summary

Presentatie over het vleesschap. Er zijn aanwijzingen dat consumenten het duurzame(re) stukje vlees niet kunnen vinden in het schap en daarom niet kopen. Onderzocht is de indeling van het vleesschap in de virtuele supermarkt en de communicatie over de indeling.


EPrint Type:Teaching resource
Keywords:vleeswaren (nl), meat products (en), supermarkten (nl), supermarkets (en), consumentengedrag (nl), consumer behaviour (en), consumenten (nl), consumers (en), duurzaamheid (sustainability) (nl), sustainability (en), biologische voedingsmiddelen (nl), organic foods (en), dierlijke productie (nl), animal production (en), dierenwelzijn (nl), animal welfare (en), 305-B-1 Vlees en vleesproducten (nl), 305-B-1 Meat and Meat Products (en), 220-A Consumentenstudies (algemeen) (nl), 220-A Consumer Studies (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/295502
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:47323
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page