home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Oud: "Van mij hoeft het bedrijf niet veel groter te worden": Nieuw: "Als ik in maatschap kom, dan wil ik het bedrijf uitbreiden"

Manacker, E. Van Den (2015) Oud: "Van mij hoeft het bedrijf niet veel groter te worden": Nieuw: "Als ik in maatschap kom, dan wil ik het bedrijf uitbreiden". Binder : ledenblad agrarische jongeren, 2015 (juni), 26 - 27.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2096006


Summary

Tractor, dat was het eerste woordje van Robin Peeters (21) uit het Limburgse Neer. Zijn hele jeugd was Robin gefascineerd van landbouw. Voor ouders Wim (51) en Ellen (50) kwam het dan ook niet als een verrassing dat Robin zich na het behalen van zijn vmbo-diploma aanmeldde bij de biologische opleiding Warmonderhof. Inmiddels zit hij in het eerste jaar van de opleiding Agrarisch Ondernemerschap richting tuin- en akkerbouw op het CAH Vilentum in Dronten en is zijn ambitie om het biologische tuinbouwbedrijf van zijn ouders over te nemen.


EPrint Type:Newspaper or magazine article
Keywords:bedrijfsopvolging (nl), succession (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), agrarisch onderwijs (nl), agricultural education (en), tuinbouw (nl), horticulture (en), agrarische bedrijfsvoering (nl), farm management (en), 215-C Agrarische bedrijfsvoering (nl), 215-C Farm Management (en), 502-C Tuinbouw (nl), 502-C Horticulture (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/351093
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:47157
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page