home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

In vitro studie naar de invloed van intrinsiek en microbieel fytase op de afbraak van fytinezuur in biologische geteelde grondstoffen voor de dierhouderij : een verkennende studie

Jonge, L.H.; Wikselaar, P.G. De; Bikker, P. and Krimpen, M.M. Van (2017) In vitro studie naar de invloed van intrinsiek en microbieel fytase op de afbraak van fytinezuur in biologische geteelde grondstoffen voor de dierhouderij : een verkennende studie. Wageningen Livestock Research rapport 1006.. Wageningen Livestock Research, Wageningen, NE.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2227171


Summary

In deze studie is de bruikbaarheid van intrinsiek fytase vanuit grondstoffen voor de afbraak van fytinezuur in grondstoffen onderzocht. De enzymatische omzetbaarheid van fytinezuur naar oplosbaar anorganische fosfaat werd in vitro bepaald met en zonder toevoeging microbieel fytase. De afbraak van fytinezuur is gemeten in combinaties van grondstoffen met een hoge intrinsieke fytase activiteit en grondstoffen met een hoog fytinezuurgehalte.


EPrint Type:Report
Keywords:fytase (nl), phytase (en), fytinezuur (nl), phytic acid (en), biologische landbouw (nl), organic farming (en), veevoeder (nl), fodder (en), voer (nl), feeds (en), varkenshouderij (nl), pig farming (en), pluimveehouderij (nl), poultry farming (en), ruwe grondstoffen (nl), raw materials (en), fosfaat (nl), phosphate (en), 605-A Diervoeding en voedering (algemeen) (nl), 605-A Animal Nutrition and Feeding (General) (en)
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/402527
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:46824
Deposited On:12 Jun 2023 06:42
Last Modified:12 Jun 2023 06:42
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page