home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Mogelijkheden om NH3-emissie uit de melkveehouderij te verlagen : Meer zicht op reductiepotentieel en economisch effect op bedrijfsniveau, in samenhang met andere opgaven

Durlacher, C. (2023) Mogelijkheden om NH3-emissie uit de melkveehouderij te verlagen : Meer zicht op reductiepotentieel en economisch effect op bedrijfsniveau, in samenhang met andere opgaven. University & Research, Wageningen.

Full text not available from this repository.

Document available online at: https://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis/2323396


Summary

Met de recente stikstofwet heeft de overheid verstrekkende maatregelen aangekondigd om de stikstofdepositie op Nederlandse natuurgebieden te verminderen. Het kabinet heeft binnen de structurele aanpak als doel gesteld dat in 2030 ten minste 50 procent van de hectares met stikstofgevoelige natuur in Natura 2000-gebieden onder de zogenaamde kritische depositiewaarde is gebracht. Deze doelstelling voor 2030 vraagt volgens het kabinet om een generieke ammoniakemissiereductie van 26% (Rijksoverheid, 2020). In de rest van dit document staat de haalbaarheid van het realiseren van deze generieke emissiereductie (de zogenaamde deken) door de melkveehouderij centraal.


EPrint Type:Report
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Netherlands > BioKennisBank
Related Links:https://edepot.wur.nl/543731
Project ID:BKB
Deposited By: Blom, M
ID Code:46196
Deposited On:12 Jun 2023 06:41
Last Modified:12 Jun 2023 06:41
Document Language:Dutch/Nederlands

Repository Staff Only: item control page