home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Vjelja dhe menaxhimi i bimëve mjekësore dhe aromatike pas vjeljes

Boor, Birgitt and Lefebvre, Nicolas (2021) Vjelja dhe menaxhimi i bimëve mjekësore dhe aromatike pas vjeljes. Merkblatt. Caritas Switzerland, FiBL, CH-Frick.

[thumbnail of 1226-bimeve-vjeljes.pdf] PDF - Albanian/Shqip
Limited to [Depositor and staff only]

6MB

Document available online at: https://www.fibl.org/en/shop-en/1226-bimeve-vjeljes


Summary

Ky manual jep rekomandime dhe udhëzime për prodhuesit për të zvogëluar ndotjen e BMA-ve në minimum dhe për të përfituar produkte me cilësi të lartë.


EPrint Type:Book
Keywords:Herb, medicinal plants, aromatic plants, MAPs, harvest, post-harvest, production, quality, hygiene, management, processing, drying, sorting, packaging, storage, transport, Kosovo, bimë mjekësore dhe aromatike, BMA, hyrje, kërkesat e cilësisë në BE, higjiena, vjelja, përgatitja parësore para tharjes, tharja, përpunimi primar dhe klasifikimi pas tharjes, paketimi, etiketimi, ruajtja, transporti, Kosovë, Abacus, FiBL60043
Agrovoc keywords:
Language
Value
URI
English
harvesting
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3500
English
herbs (herbaceous plants) -> herbaceous plants
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_27977
English
medicinal herbs -> medicinal plants
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2393
Subjects: Crop husbandry > Production systems
Crop husbandry > Post harvest management and techniques
Research affiliation: Switzerland > FiBL - Research Institute of Organic Agriculture Switzerland > Crops > Special crops
Switzerland > Other organizations
ISBN:PDF 978-3-03736-415-4
Related Links:https://www.fibl.org/en/shop-en/1226-bimeve-vjeljes
Deposited By: Forschungsinstitut für biologischen Landbau, FiBL
ID Code:42582
Deposited On:20 Oct 2021 09:20
Last Modified:15 Feb 2022 13:20
Document Language: Albanian/Shqip
Status:Published
Refereed:Not peer-reviewed

Repository Staff Only: item control page