home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Konkurrenceforhold i græsmarker med mange arter

Søegaard, Karen; Eriksen, Jørgen and Mortensen, Tine B. (2013) Konkurrenceforhold i græsmarker med mange arter. ICROFS Nyt, August 2013, 3, pp. 4-5.

[thumbnail of 24758.pdf]
Preview
PDF - Published Version - Danish/Dansk
681kB


Summary

Der er fokus på etablering af marker med stor biodiversitet og en Der er fokus på etablering af marker med stor biodiversitet og en Der er fokus på etablering af marker med stor biodiversitet og en samtidig opretholdelse af udbyttet. For at kunne designe successamtidig opretholdelse af udbyttet. For at kunne designe successamtidig opretholdelse af udbyttet. For at kunne designe successamtidig opretholdelse af udbyttet. For at kunne designe successamtidig opretholdelse af udbyttet. For at kunne designe succes-fulde mangeartsblandinger er det nødvendigt at kende de enkelte fulde mangeartsblandinger er det nødvendigt at kende de enkelte fulde mangeartsblandinger er det nødvendigt at kende de enkelte fulde mangeartsblandinger er det nødvendigt at kende de enkelte fulde mangeartsblandinger er det nødvendigt at kende de enkelte fulde mangeartsblandinger er det nødvendigt at kende de enkelte fulde mangeartsblandinger er det nødvendigt at kende de enkelte arters konkurrenceevne, og hvordan management påvirker denne. arters konkurrenceevne, og hvordan management påvirker denne. arters konkurrenceevne, og hvordan management påvirker denne. arters konkurrenceevne, og hvordan management påvirker denne. Nogle arter kan klare sig i højproduktive græsmarker og andre Nogle arter kan klare sig i højproduktive græsmarker og andre skal nurses med specialblandinger, hvis de skal bidrage væsentskal nurses med specialblandinger, hvis de skal bidrage væsentskal nurses med specialblandinger, hvis de skal bidrage væsentskal nurses med specialblandinger, hvis de skal bidrage væsentskal nurses med specialblandinger, hvis de skal bidrage væsent-ligt til foderet. ligt til foderet. ligt til foderet.
Dette undersøges i projektet EcoServe og blev undersøgt i OrgDette undersøges i projektet EcoServe og blev undersøgt i OrgDette undersøges i projektet EcoServe og blev undersøgt i OrgDette undersøges i projektet EcoServe og blev undersøgt i Org-grass.


EPrint Type:Newspaper or magazine article
Subjects: Crop husbandry > Production systems > Pasture and forage crops
Research affiliation: Denmark > DARCOF III (2005-2010) > ORGGRASS - Grass-clover in organic dairy farming
Denmark > Organic RDD 1 > EcoServe
Deposited By: Kirkegaard, Lene/LKI
ID Code:24758
Deposited On:02 Dec 2013 15:28
Last Modified:15 Aug 2014 09:43
Document Language:Danish/Dansk
Status:Published
Refereed:Not peer-reviewed

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past year

View more statistics