home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Az ökológiai gazdálkodás hazai helyzete - Trendek és kitörési pontok |Program|Összefoglalók|Résztvevők|

Drexler, Dora; Niggli, Urs; Fazekas, Sandor; Frühwald , Ferenc; Gera, Istvan; Ponicsanne Gyovai, Agnes; Holly, Laszlo; Lehota, Jozsef; Czeller, Gabor; Solti, Gabor; Radics, László; Roszik, Peter and Kovacs, Dora (2012) Az ökológiai gazdálkodás hazai helyzete - Trendek és kitörési pontok |Program|Összefoglalók|Résztvevők|. Workshop at: Az ökológiai gazdálkodás hazai helyzete - Trendek és kitörési pontok, Szent István Egyetem, 2012. február 2..

[thumbnail of konferencia_kiadvany.pdf]
Preview
PDF - Hungarian/Magyar
1MB

Document available online at: http://www.biokutatas.hu/images/stories/cikkek/konf%20kiadvany%20honlapra.pdf


Summary

A kiadvány az ÖMKi 2012. február 2-án megrendezett első szakmai konferenciájának programját és előadásainak anyagát tartalmazza.
Az ökológiai gazdálkodás hazai helyzete - Trendek és kitörési pontok c. rendezvényt minden várakozást felülmúló érdeklődés övezte, több mint 400-an regisztráltak.
A rendezvény fővédnöke Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter volt, aki megnyitó beszédében elmondta: „Háromszázezer hektárra szeretnénk növelni hazánkban a biogazdálkodás alá vont területek nagyságát 2020-ig, ezért a tárca ökológiai mezőgazdálkodási programot dolgoz ki. Kiemelten támogatjuk a biogazdálkodókat, segítséget nyújtunk az átálláshoz”.
A konferencián jelen voltak az ágazat legfontosabb szervezeteinek képviselői, úgy a gazdák, a civil társadalom, mint a közigazgatás és a tudomány világából.
Értékes párbeszéd alakult ki a résztvevők között, és lehetőség nyílt a vélemények ütköztetésére is, amit szervezőként kifejezetten hasznosnak tartunk, hiszen hozzátartozik az átlátható, demokratikus biomozgalom megteremtéséhez.


Summary translation

This booklet contains the program and material of the presentations of the 1st professional conference organized by ÖMKi on the 2nd of February, 2012.

EPrint Type:Conference paper, poster, etc.
Type of presentation:Workshop
Keywords:ÖMKI, OMKI, ömki, omki
Subjects: Farming Systems > Farm economics
Farming Systems > Social aspects
Knowledge management > Education, extension and communication
"Organics" in general > Countries and regions > Hungary
"Organics" in general > Countries and regions
Research affiliation: Hungary
Related Links:http://biokutatas.hu/, http://www.omki.org/
Deposited By: Drexler, Dr. Dora
ID Code:22769
Deposited On:13 Nov 2013 16:41
Last Modified:13 Nov 2013 16:41
Document Language:Hungarian/Magyar
Status:Published
Refereed:Not peer-reviewed

Repository Staff Only: item control page