home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Forsknings- og udviklingsstrategi 2012 inden for Økologisk jordbrug og fødevarer "Vækst, troværdighed og robuste systemer"

Mathiesen, C. and Sørensen, L.S. (Eds.) (2012) Forsknings- og udviklingsstrategi 2012 inden for Økologisk jordbrug og fødevarer "Vækst, troværdighed og robuste systemer". International Centre for Research in Organic Food Systems (ICROFS).

[thumbnail of 22536.pdf]
Preview
PDF - Published Version - Danish/Dansk
1MB

Document available online at: http://www.icrofs.dk/pdf/2012_web_forskningsstrategi2012.pdf


Summary

Denne nye overordnede forsknings- og udviklingsstrategi er udarbejdet af ICROFS' programkomite 2012. Den beskriver, på hvilke områder en forskningsindsats vil gavne erhvervet samt dens betydning for samfundet.
Forsknings- og udviklingsstrategie 2012 er et resultat af en længere høringsproces, hvor interessenter inden for og i berøring med den økologiske sektor har haft mulighed for at komme med synspunkter på de udviklingspotentialer og barrierer, der er, hvor forsknigs- og udviklingsaktiviteter vil kunne gøre en forskel. Det har ført til både nye ideer og større visioner, som sektoren mener, er afgørende for at sikre videns- og udviklingsspring. Processen har også afdækket helt konkrete barrierer og problemer, som kræver en løsning for at sikre rentabilitet og troværdighed i den økologiske sektor.
Det er ICROFS' intention, at strategien skal være udgangspunktet, når der forhåbentlig afsættes midler til forskning og udvikling inden for økologisk fødevareproduktion.


EPrint Type:Report
Subjects:"Organics" in general
Research affiliation: Denmark > ICROFS - International Centre for Research in Organic Food Systems
European Union > CORE Organic
ISBN:978-87-92499-14-1
Deposited By: Hansen, Grethe
ID Code:22536
Deposited On:09 Apr 2013 08:48
Last Modified:21 Jan 2020 17:11
Document Language:Danish/Dansk
Status:Published
Refereed:Not peer-reviewed

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past year

View more statistics