home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

ORGANİK HAYVAN YEMLERİNDEN İZOLE EDİLEN Aspergillus flavus İZOLATLARININ POTANSİYEL AFLATOKSİJENİK ÖZELLİĞİNİN MOLEKÜLER YÖNTEMLERLE DEĞERLENDİRİLMESİ

Erdal, Ulfet; ünal, Canan; Uztan, Alev Haliki and Akpınar, Onur (2017) ORGANİK HAYVAN YEMLERİNDEN İZOLE EDİLEN Aspergillus flavus İZOLATLARININ POTANSİYEL AFLATOKSİJENİK ÖZELLİĞİNİN MOLEKÜLER YÖNTEMLERLE DEĞERLENDİRİLMESİ. Poster at: XIII. Uluslararası Katılımlı Ekoloji ve Çevre Kongresi, Edirne Türkiye, 12-15 Eylül 2017.

[thumbnail of ULFET ERDAL 4.ppt] Microsoft PowerPoint - Published Version - Turkish/Türkiye
4MB


Summary

Hızla gelişen dünyada gittikçe artan nüfusa bağlı olarak uzun yıllar, tarım sistemlerinin devamlılığı, ürün kalitesi, çevre ve doğal kaynaklarda oluşabilecek zararlar gibi durumlar göz önünde bulunmaksızın hızlı ve kontrolsuz bir üretim sürecine girilmiştir. Fakat günümüzde giderek artan olumsuz koşullar nedeniyle, çevresel koşullarının sağlıklı beslenme ile bağlantılı olarak değerlendirilmesi gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bu nedenle sağlıklı hayvansal ürünler yetiştirmek ve ekolojik sistemin korunması temel ilkesine dayanan organik hayvan yetiştiriciliğinde, gerek dünyada gerekse ülkemizde organik yem üretimi teşvik edilmeye başlanmıştır. Ancak organik ürünlere olan talep giderek artmasına rağmen Türkiye’deki organik yemlerin gerek üretim miktarı gerekse yem değeri açısından ciddi sorunları bulunmaktadır.


EPrint Type:Conference paper, poster, etc.
Type of presentation:Poster
Subjects:"Organics" in general
Soil
Research affiliation: Turkey > Ege University
Turkey > Other Organizations
Turkey
Deposited By: VURAL, Dr. Aysen ALAY
ID Code:32401
Deposited On:06 Dec 2017 19:07
Last Modified:06 Dec 2017 19:07
Document Language:Turkish/Türkiye
Status:Published
Refereed:Peer-reviewed and accepted

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past year

View more statistics