home    about    browse    search    latest    help 
Login | Create Account

Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství

Smetana, Pavel; Hlavacek, Jiri; Mrazek, Josef; Samkova, Eva; Pospisil, Michal; Rozsypal, Roman and Travnicek, Petr (2009) Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství. [Farm Processing of Milk in Organic Farming.] Bioinstitut, Olomouc, Czech Republic.

Full text not available from this repository.


Summary

Cílem příručky je podat ucelené informace o možnostech faremního zpracování mléka a prodeji ze dvora. Příručka neslouží jako pevně stanovený návod, svou cestu si každý musí najít sám, ale pomůže vám zorientovat se v legislativě, zodpovědět si všechny možné otázky než v podnikání začnete a udělat si představu o tom, co vše budete muset splnit a zabezpečit. Pokud si pravdivě a realisticky odpovíte všechny otázky v příručce zmíněné, zjistíte potřebné požadavky pro vlastní realizaci prvního prodaného produktu. K tomu, aby cesta k jeho získání nebyla složitá a zdlouhavá, by vám měla posloužit tato metodika.


Summary translation

This handbook aims to present complex information on farm milk processing and direct sale. It should help orientate in legislation and answer important questions before business start. Main themes: quality of milk, hygiene regulations for processing, direct milk sale, cattle, sheep and goat breeding principles in organic farming

EPrint Type:Book
Keywords:mléko, zpracování, prodej, legislativa, podnikání, milk, legislation, processing, selling, business
Subjects: Animal husbandry > Production systems
Research affiliation: Czech Republic > Bioinstitut
ISBN:978-80-904174-5-8
Related Links:http://www.bioinstitut.cz/publikace/casopisy/mleko/index.html
Deposited By: Hilgertova, Miloslava
ID Code:20518
Deposited On:05 Mar 2012 10:17
Last Modified:01 Nov 2012 07:50
Document Language:Czech/Česky
Status:Published
Refereed:Peer-reviewed and accepted

Repository Staff Only: item control page